Çağdaş Yaşam Kenan Tunakan Anaokulu
Gültekin Mahallesi Celal Bayar Sokak

VİZYON

modern eğitim teknolojileri, her yaş grubuna kaliteli eğitim veren, bu eğitim modeline olanak sağlamak için her türlü fiziksel altyapıyı ve teknolojiyi sunan, öğrencilerinin sosyal, sportif, kültürel ve psikolojik olarak doğru gelişimini amaçlayan, milli ve manevi değerlerine bağlı, güvenilir, dinamik ve çağdaş bir eğitim kurumu olmaktır.

MİSYON

öğrenmekten zevk alan, kendini bilgiyle doldurmak yerine bilgiyi kullanan, birikimi yüksek, özgür düşünen ve düşündüklerini açıkça ifade edebilen, uluslararası bir vizyona sahip, milli ve manevi değerlerine bağlı, evrensel değerlere açık, bilimsel çalışmalar yürütebilecek seviyede yabancı dil bilgisi olan, geleceğin aydınlık liderleri olacak bireyler yetiştirmektir.

Öğretim Şekli :ikili

ikili

doğalgaz

Okul ilçe merkezinde bulunmaktadır.

gültekin mahallesi